Gépparkunk

Korszerű, fémmegmunkáló berendezéseink

BAYKAL APHS 31200 CNC  3110×200 3 tengely  – Élhajlító

Az élhajlító monoblokk acélvázas szilárd, robosztus hegesztett szerkezetre épül, minimális elhajlásra kifejlesztve, további oldallap megerősítéssel. A hajlító gerenda jó minőségű acélból precíziósan honolással készül. Maximális a hajlítási pontosság és ismétlés a folyamatos monitorozás és korrekció következtében. A párhuzamosság CNC-vel vezérelt.


BAYKAL HNC 3100×6 – Lemez olló

– Szilárd hegesztett acélváz maximális merevséget és pontosságot biztosít – Billenő felső      kés nagy pontosságú, önbeálló görgős csapágyazással
– A felső kés és a munkaasztal doboz konstrukciójú
– Gyors vágórés beállító mechanika
– Felbillenthető hátsó ütköző, a hátsó ütköző hosszánál nagyobb munkadarab vágásához
– Hátsó ütköző visszahúzó mechanizmus


SATO Satronic C 1500

Max. Arbeitsbreite / Working width/ Munka Szélesség 1.500 mm
Max.Arbeitslänge/Working length/ Munka Hosszúság 6.000 mm
Gesamtbreite / Total width/ Teljes szélessség         2.800 mm


VARMIG VS 4000 digit

A VS áramforrások két hegesztési módot tesznek lehetővé: klasszikus MIG/MAG és MMA bevont elektróda. A készülékekkel szerkezeti acél valamint a megfelelő tartozékok és hozaganyag használatával alumínium és CrNi is hegeszthető. Széles körben használhatók a gépjármű ipartól, a gépgyártásig, hajógyárakban és hegesztő robotok áramforrásaként. A mikroprocesszoros vezérlés lehetővé teszi a szinergikus működtetést, programozott vagy manuális hegesztőparaméterek beállítását, soft start (könnyű indulás) funkciót, a hegesztési feszültség digitális szabályozását és a huzalelőtolás sebességének jelzését.


Oszlopos forgódaru elektormos láncos emelővel

Típus:  ECO4 .1000.4.
Teherbírás:  1000Kg
Műszaki adatok:  400V, 50Hz, 1,2kW
Emelési sebesség:  4/1,3 m/min
Emelő gépészeti csoportszáma:  2m


Beyeler P600x6200-Élhajlító 600 tonnás

A felső szerszám, alacsony súrlódású kompozit anyagból készült szánvezetőkön fut a pálya teljes hosszán. A hidraulikus hengerek nagy szakítószilárdságú acélból készülnek és a dugattyúk felülete króm bevonatú.


ESAB Hegesztő robot


Excenter prés 300 tonnás